Најновије

ХРВАТСКА СТАРЛЕТА ОТВОРЕНА: Понудила орални секс Змају да би остварила своју амбицију!

Нова учесница пронашла је право решење како да Змаја од Шипова отера из шоу програма “Парови“, у којем намерава да остане пет година.
Овакву понуду за напуштање виле и престанак даљег такмичења у забавно хумористичком програму "Парови", Илија Граховац до сада није добио. Ана Марија Џамбасов, која је у шоу програм на Хепи телевизији ушла с новом екипом учесника, огорчена је што старији такмичари „Парова“ још нису изашли из виле, јер они не могу да дођу до изражаја. - Треба да номинујемо старе такмичаре и све их избацимо, како бисмо ми дошли до изражаја овде . Не можемо да се опустимо и забављамо као што треба. Желим да се покажем и да добијем прилику да ме неко позове да будем водитељка. Све је више оних који из ријалитија постану тв лица неких телевизија - рекла је Ана Марија. Из тог разлога, она је, као и већина учесника номиновала Змаја од Шипова за избацивање, јер је свесна да је он највећи шоумен у ријалитију. - Ужасно си напоран. Мислим да имам решење за тебе. Ако ти попу..им, хоћеш ли отићи из ријалитија? Никад у животу не би добио бољи орални секс! Него се бојим да не добијеш срчани удар, колико би ти било добро. Ето, ако је то начин да одеш одавде, урадићемо то - рекла је нова учесница. Ово је још једна девојка, која се понудила Змају од Шипова.

Али, Змај од Шиппва се није изјаснио. Само је рекао да су ове номинације намештене и да је Ненад Маринковић Гастоз наговорио девојке да упишу Змајево име на листићу за избацивање. Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА