Најновије

НАПРЋИЛЕ СИСИЋЕ: Нова генерација "деце естраде" има чиме да се похвали (ФОТО)

Како ћерке познатих родитеља стасавају у девојке за којима се момци све више окрећу, није ни чудо што носе све дубље деколтее, којима се најчешће хвале на друштвеним мрежама. Мајице, блузе, хаљине, корсети... Није важно, битно да су груди у првом плану!

Мина Јоксимовић (Фото: Инстаграм)

Тако нас је ћерка Цеце Ражнатовић више пута изненадила издањима у којима је истакла облине. Иако одавно жели да попрсје "појача" силиконским имплантатима али јој мајка то не дозвољава, Анастасија Ражнатовић самоуверено носи оно што има. Ускоро ће напунити 18 година, а момци одавно уздишу за њом.
 

Анастасија (Фото: Инстаграм)

Мезимица Марте Савић и Милета Китића често је у медијима због своје несвакидашње лепоте. Атрактивна Елена Китић прошлог лета је прославила пунолетство, а иако је и те како у жижи интересовања јавности, мало шта се зна о њеном приватном животу.
Elena na letovanju u Turskoj, Marmarisu Avgust 2013 Posted by Elena Kitic on уторак 17. септембар 2013.
Ћерка Весне Змијанац направила је себи име на домаћој естради захваљујући неколико хитова које је објавила претходних година. Сексепилна Николија Јовановић готово увек се појављује у атрактивним издањима, а често је акценат управо на грудима.

A photo posted by NIKOLIJA (@nikki_nicole_) on Sep 6, 2015 at 10:18am PDT

Деветнаестогодишња Луна Ђогани већ годинама нема проблем да се разголити. Шетала је модном пистом оскудно одевена, излази у више него провокативним комбинацијама, а њени родитељи Анабела Атијас и Гаги Ђогани поносни су на њу, те се не буне када је виде у таквим издањима.

A photo posted by @luna_djogani on Jan 30, 2016 at 5:30am PST

Јавност се у последње време све више интересује за наследницу Жељка Јоксимовића, која је активна на друштвеним мрежама, али и у престоничком ноћном животу. Лепа Мина Јоксимовић такође симпатише деколтиране тоалете, па их неретко и понесе у изласку или на неком свечаном догађају.

A photo posted by MJ (@minajokssimovic) on Dec 24, 2015 at 3:25pm PST

Ћерка композитора Драгана Стојковића Босанца, који жирира у "Звездама Гранда" већ годинама, крчи себи пут на музичкој сцени уз несебичну помоћ свог познатог оца. Двадесетосмогодишњој Џиџи није страно играње на карту сексепила, па често можемо да видимо како истиче оно чиме располаже.
Kako je prelepa BOZE <3 Posted by Aleksandra Dzidza Stojkovic on недеља 4. мај 2014.
Извор: медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА