Најновије

НОВА САЗНАЊА: Руси спремили кола и авион за Слобу, он одбио понуду

БЕОГРАД - Да је пристао на понуду ДОС у октобру 2000. године, Слободан Милошевић би исте ноћи с породицом експресно био пребачен у Москву, јер га је, како се сазнаје, тадашњи шеф руске дипломатије Игор Иванов у Београду већ чекао са спремном дипломатском лимузином и специјалним авионом.

Слободан Милошевић (Фото: Јутјуб)

Извор, који је директан учесник преговора о којима се претходних дана писало, открива да је у ноћи одлуке испред Милошевићеве виле већ било паркирано дипломатско возило руске амбасаде, којим је породица тек пораженог председника СР Југославије требало да се довезе до аеродрома и укрца на специјални лет за руску престоницу.

- Позната је чињеница да је Игор Иванов већ 6. октобра 2000. допутовао у Београд, а колико је озбиљно планирано да се Милошевић заиста склони у Москву, најбоље показује то што је с Русима била разрађена читава логистика трансфера. Дипломатска лимузина је била испред виле на Дедињу, а специјални руски авион на аеродрому, и само се чекало да Милошевић прихвати понуду - сведочи саговорник. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА