Најновије

КАКАВ ПОТЕЗ: Прелетео из СПС у СНС уживо на ТВ (ВИДЕО)

Социјалиста Милош Манча Стојковић из Ниша, пред камерама, потписао приступницу Српској напредној странци.

Прелетео из СПС у СНС уживо на ТВ (Фото: Јутјуб)

Актуелни председник нишке градске општине Палилула и дугогодишњи социјалиста Милош Стојковић звани Манча, потписао је приступницу Српској напредној странци уживо у програму телевизије Белами!
Како је рекао "Нишким Вестима", ово се десило сасвим спонтано.
- Нисам задовољан одлуком СПС-а да се распусте Општински одбори и формира Радна група с 13 величанствених у којој влада непотизам. Начелник Нишавског округа Александар Цветковић је на градској изборној листи, а његов син на општинској. Жао ми је што сам два и по мандата био потпредседник Градског одбора СПС-а, што сам 2000. године доживљавао стресове и што су пуцали на мене с улице док сам био у Градском одбору странке. Жао ми је и што сам био 12,5 година председник Општинског одбора - покајнички је издекламовао Стојковић.
Он је додао да је високе функционере социјалиста упознао са стањем у Нишу.
Писао сам Дачићу, обратио се Саши Антићу и Жарку Обрадовићу и рекао им да су дозволили да председници свих 5 општинских одбора у Нишу пређу у другу странку - додао је Стојковић.
Код напредњака је, каже, прешао јер верује да раде добар посао, а не да би био на функцији.
- После потписивања приступнице добио сам много честитки. Нисам отишао у СНС да бих био на изборним листама јер су их они већ предали, већ зато што се Вучић приближио народу, као и председник Палилуле Џунић - додаје он.
Бобан Џунић (СНС) очекује да ће још социјалиста поћи Стојковићевим стопама.
- Имајући у виду агилан рад председника наше странке Александра Вучића као премијера, а и мој као председника општине, Стојковић је препознао снагу и енергију која је потребна за напредак. Зато је јавно потписао приступницу. С обзиром на то да је он и председник Општинског одбора СПС-а, очекујем да и остали чланови те партије крену његовим стопама - поручио је Џунић, преноси сајт Еспресо. Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА