Најновије

СНС: ДС јавно да осуди своје функционере који су вређали и понижавали жене!

Српска напредна странка позива Драгана Шутановца, Горана Јешића и остале високе функционере Демократске странке да се извине, а Демократску странку да јавно осуди своје функционере који су вређали и понижавали жене, па ће им онда можда неко и поверовати да поштују жене и боре се за њихов равноправни положај у друштву.

ФОТО: СНС

- Очигледно је да ови бахати и мизогини прваци ДС-а уживају подршку свог шефа Бојана Пајтића и осталих страначких колега, јер се нико никада није оградио од њихових речи и поступака, нити се извинио за све простоте које су изговорили и написали о женама - наводи се у саопштењу СНС.
Српска напредна странка поручила је раније ДС да ће грађани 24. априла рећи да ли желе да Србију воде Драган Шутановац, Горан Јешић и други високи функционери те странке који, уз аминовање Бојана Пајтића, најбруталније вређају и понижавају жене, или желе политику СНС и здраву Србију у којој су жене поштоване, равноправне и имају једнаке шансе. СНС је тако реаговала на изјаву председника ДС Бојана Пајтића који је претходно данас, приликом посете Сигурној кући у Панчеву, рекао да се грађани 24. априла опредељују између Србије у којој су жене грађани другог реда и где за насилнике увек има оправдања, у којој се ћути и трпи, и Србије у којој су сви слободни и равноправни, у којој закони важе једнако за све. ДС је потом реаговала, наводећи да је за СНС "чак и насиље над женама повод за увреде и клеветање". "То што Српска напредна странка чак и тему породичног насиља користи да на најгрубљи могући начин вређа, етикетира и клевета политичке неистомишљенике говори више о карактеру те странке него било која реч критике упућена на њену адресу", поручила је у саопштењу ДС. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА