Најновије

ПОБЕДИО КОНКУРЕНЦИЈУ: Ово је најбољи телефон на свету!

Consumer Reports је непрофитна организација која издаје истоимени часопис у којем објављује рецензије производа и водиче за куповину, са циљем да помогне људима да купе најбоље и најквалитетније производе.

Самсунг Галакси Ес7 (Фото: Јутјуб)

Да би били потпуно независни од компанија чије производе рецензирају, односно потпуно објективни приликом тестирања, часопис Consumer Reports не објављује огласе и организација сама плаћа све производе које тестира.

Након тестирања последња два Самсунг Галакси телефона, донет је закључак да Галакси Ес7 није само Самсунгов најбољи телефон до сада, већ најбољи телефон уопште, док се на другом месту њихове листе најбољих телефона нашао Галакс Ес7 Еџ.

Consumer Reports као највеће предности Самсунг Галакси Ес7 модела истиче камеру којом могу да се произведу фантастичне фотографије, одличну батерију која је много јача у односу на претходни модел, брзи процесор и екран високе резолуције.

Такође, организација напомиње да је Самсунг направио грешку када је на претходном моделу избачен слот за меморијске картице, као и да је штета што није био водоотпоран, али је сада грешка исправљена, па је додатна меморија нарочито важна, с обзиром на то да камером могу да се снимају Ултра ХД видеозаписи за чије је складиштење потребно много простора.

Consumer Reports хвали и одличне звучнике на овим телефонима и истиче да је батерија нових модела много боља у односу на највећег конкурента на тржишту паметних телефона – Еплов Ајфон 6Ес.

Ова рецензија показује да је, успркос додавању неких нових и занимљивих опција на телефонима (Самсунгов закривљен екран, модуларност Ел-Џијевог Ге5, Еплов 3Д Тач итд), корисницима ипак најбитније да мобилне компаније квалитетно израде основне ствари које се највише користе, попут камере којом ће моћи да се праве одличне фотографије, издржљиве батерије итд.  Извор: zimo.dnevnik.hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА