Најновије

СРАМОТА: Матуранти гимназије у Даниловграду обележили почетак НАТО агресије, следе им казне! (ВИДЕО)

ПОДГОРИЦА - Матуранти даниловградске гимназије који су јуче са разгласа пустили звук сирене за узбуну и бацили папирне авионе, у знак помена на жртве НАТО бомбардовања, кажњени су и њима ће, како наводи Министарство просвете, сходно прописима бити изречене васпитне мере.

Матурантима следе казне! (Фото: Јутјуб)

Из Министарства наводе и да ће се предузети мере како би се утврдило да ли су ученици имали подршку и помоћ наставника, који ће бити санкционисани ако се утврди да су учествовали у организовању перформанса, наводи се у даљем саопштењу.

"Оваквим понашањем, превасходно, ученици показују некултуру према установи у којој се школују, као и према просветним радницима који у њој раде. Министарство просвете очекује од ученика и просветних радника да буду одговорни и понашају се у складу са својим правима и обавезама, јер се овакво и слично понашање у образовно-васпитној установи неће толерисати", казали су у Министарству просвете.

"Извођење перформанса неприличне садржине од стране ученика Владимира Вуковића, М. Б., Јована Лазаревића, Јанка Стојовића, Драгослава Нововића и Душана Марковића, који су узурпирали имовину ЈУ Гимназија 'Петар I Петровић Његош' Даниловград, представља непоштовање образовног система и образовно-васпитне установе" наводи се још у саопштењу Министарства просвете. Извор: Вијести

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА