Најновије

ЕСМЕРАЛДА: Погледајте како данас изгледа слепа јунакиња која је мамила сузе и смех (ФОТО/ВИДЕО)

За оне који не знају (мада сумњамо да има таквих) "Есмералда" је мексичка теленовела која описује тужну судбину слепе девојке по имену Есмералда, међутим која на крају проналази љубав и срећу.

Летисија Калдерон - "Есмералда" (Фото: Твитер принтскрин)

За становнике Србије посебно је била "занимљива" епозода "Есмералде" која је емитована 24. марта 1999. године, када је програм прекинут због НАТО агресије над нашом земљом. Неким генерацијама је прва асоцијација на бомбардовање 1999. године била управо серија Есмералда. Ова теленовела је у то време била изузетно популарна на територији Мексика и латинских земаља, али необјашњиво и у Србији. Погледајте и подсетите се њене приче! Глумица Летисија Калдерон која је тумачила сада већ чувену Есмералду данас има 47 година, и изгледа боље него икада!
Летисија је од малих ногу исказивала љубав према глуми, па је са 13 година први пут отишла на кастинг, али није добила улогу. Ипак била је упорна, и већ следеће године је остварила свој телевизијски деби.
После пробијања леда, њена каријера се кретала узлазном путањом, али је тек 1997. године стекла интернацоналну славу. Тада је добила главну улогу у серији "Есмералда" и одушевилла све латиноамериканце, а Бога ми и Србе!
Популарна "Есмералда" живи у Мексику где је и даље глумачки активна и снима теленовеле. Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА