Најновије

ЛЕЧИ РАК ЗА 42 ДАНА! Светски познати сок чувеног аустралијског доктора (РЕЦЕПТ)

Рудолф Бројс је, уз помоћ своје методе, излечио преко 45.000 људи од рака и других, како се сматра, неизлечивих болести.

Сок који лечи рак! (Фото: Pixabay)

Бројсова дијета у борби против рака је осмишљена од стране познатог натуропата, др. Рудолфа Бројса, из Аустралије.

Његова књига "Рак, леукемија и друге привидно неизлечиве болести", је у целости посвећена методи борбе против канцерогених ћелиха, методом терапеутског гладовања. Бројсова дијета, је по речима самог доктора, излечила преко 45.000 људи оболелих од рака и других подједнако тешких болести.

Његово проучавање га је довело до тога да он сматра да су за раст, развој и напредак канцерогених ћелија у организму најзаслужније беланчевине. Већина чврсте хране коју свакодневно уносимо у организам садржи беланчевина. Стога, његова дијета се заснива на органски узгајаном поврћу и потпуном избацивању чврсте хране која садржи беланчевине у трајању од 6 недеља - 42 дана.

Већ након 21 дан од примене терапије, тело ће почети да се опоравља, а након 42 дана, потпуно ће се опоравити, под условом да се стриктно придржавамо дијете и рецепта.

Бројс, за његову методу лечења, користи коренасто поврће и препоручује се конзумација тог сока у количини од 3 - 5дл од цвекле, које процентуално има највише (50%), затим корен целера (20%), шаргарепе (20%), роткве (2%) и сировог кромпира (3%, али само у случају канцера јетре).

Цвекла је већ позната по својом одличном деловању у својству лека у борби против леукемије. Ово поврће користи аминокиселину бетаин, која има антикацерогена својства.

Рецепт:
300г цвекле, 100г корена целера, 100г шаргарепе, 30г ротквица. Додаје се и кромпир уколико је у питању рак јетре.

Дијета се не препоручује деци и тинејџерима, трудницама, особама које су већ доста мршаве (јер се изгуби чак и 15кг за 42 дана), као и оболелима од карцинома који су већ у терминалној фази. Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА