Најновије

Србија и Албанија ће играти на неутралном терену?

БЕОГРАД - Прекинута утакмица измеду Србије и Албаније у квалификацијама за првенство Европе биће највероватније поново одиграна и то на неутралном терену, сазнају Вечерње Новости из извора блиског Европској фудбалској унији (УЕФА).
Утакмица на неутралном терену? (Фото: РИА)

Утакмица на неутралном терену? (Фото: РИА)

Београдски лист наводи да уколико УЕФА одлучи да се игра нови меч измеду Србије и Албаније он би поцео од првог минута, а не од 41, када је прекинут дуел у Београду. Према сазнањима Новости, УЕФА је најближа одлуци да се две репрезентације састану у потпуно другим околностима и да је велика вероватноћа да ће се играти без публике, како би се могућност за евентуалне нове инциденте свела на минимум. УЕФА је покренула поступак против оба савеза, а раније данас потврдила је да ће одлуку о епилогу меча и евентуалним казнама донети њена трочлана комисија 23. октобра. Фудбалски савез Србије терети се због навијацких нереда, бацања бакљи и других предмета са трибина, коришцења ласера, уласка навијаца на терен и слабе организације меча, а Албанци за одбијање да наставе утакмицу и због приказивања незаконитог транспарента.
Прочитајте још:ФС Албанија: Тукла нас и полиција и навијачи!САД И ТУРЦИ ПРЕТЕ: Унећемо заставу велике Албаније у Београд 23. октобра!
Утакмица између Србије и Албаније прекинута је у уторак пред крај првог полувремена, када се изнад терена стадиона Партизана појавила беспилотна летелица, дрон, са заставом такозване Велике Албаније, након чега су уследили инциденти. Сусрет је прекинут при резултату 0:0 Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА