Најновије

ШОК У ЗВЕЗДИНОЈ СВЛАЧИОНИЦИ: Саиграч украо Грујићу 1.700 евра!

Један млађи играч Звезде упао у финансијске проблеме и због тога се одлучио за крађу, и то од клупског друга. Случај сачуван далеко од очију јавности и решен унутар тима.

Шок у звездиним свлачионицама (Фото: Јутјуб)

Марку Грујићу је украдено 1.700 евра у свлачионици Црвене звезде које је тај дан добио на име премија за серију победа црвено-белих!
Интерном истрагом клуб је дошао до имена крадљивца, случај је решен и договорено је да се све сачува далеко од јавности. Тај новац је од Грује украо један млађи фудбалер који је у финансијске проблеме запао због склоности ка коцкању. 

Крадљивац заплакао

Све се десило у свлачионици стадиона Црвене звезде пре неколико месеци, када је у жижи била прича у вези са Грујићевим трансфером са Маракане. Марков саиграч је после вишедневне истраге у Љутице Богдана признао шта је урадио и уз сузе замолио за опроштај. Челници клуба, баш као и сам Марко, имали су разумевања за младог играча и нису му замерили због учињеног недела. Клуб је помогао фудбалеру да се избори с проблемима у којима се нашао и настави мирне главе да игра фудбал, у ком му стручњаци прогнозирају лепу каријеру. 

Није први случај

Занимљиво, ово није први пут да се крађе дешавају у свлачионици црвено-белих. Пре деценију једног првотимца Звезде пратио је глас да редовно пељеши саиграче, а када је то узело маха, играчи су отишли код тадашњег председника Драгана Џајића и затражили да фудбалер за кога мисле да их поткрада напусти клуб. То се после неколико месец и десило, али никаквих казни није било. И тада је цео случај остао унутар клуба. Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА