Најновије

Санда поново ударила на радикале па добила бруталан одговор

Председница ДСС наставља са кампањом против Српске радикалне странке. Радикали су јој брутално одговорили реченицом "Ко о чему Санда о радикалима".

Санда Рашковић Ивић (фото: Јутјуб принтскрин)

Само дан након што је председник ДСС Санда Рашковић Ивић изнела оптужбе на рачун лидера СРС Војислава Шешеља, уследио је нови напад на радикале.  - Чланови СНС-а су радикалска заоставштина обучена у европско одело - објавио је ДСС на свом Твитер налогу као цитат Санде Рашковић Ивић. У СРС поручују да негативна кампања коју ДСС води против СРС показује ко заправо прави хаос у опозицији за рачун режима.

- ДСС и Двери свакодневно путем медија и друштвених мрежа нападају СРС. У сред изборне кампање, уместо да прича о режиму, Сандра Рашковић Ивић говори само о СРС. Ко о чему Санда о радикалима - каже председник београдских радикала Миљан Дамјановић и додаје: Они и покушавају да нас испровоцирају да се уместо кампањом бавимо њима, али то им неће поћи за руком. Циљ СРС је да сруши издајнички режим а не да се препуцава са Вучићевим сателитима попут Двери и ДСС. Ми обилазимо Србију и одржавамо скупове, управо се враћам са нашег митинга у Чачку - каже он. Потпредседник СРС Немања Шаровић такође је јуче оштро одговорио Санди Рашковић Ивић а његову реакцију на напад можете прочитати ОВДЕ. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА