Најновије

МАРШИЋАНИН ДИВЉАО НА ТВИТЕРУ: Жестоко испрозивао Јелену Милић!

БЕОГРАД - Драган, потпредседник ДСС-а се устремио на Јелену Милић, директорку Центра за евроатлантске студије и заговорницу уласка Србије у НАТО.

Драган Маршићанин (Фото: Јутјуб)

Маршићанин је одлучио да долије уље на ватру и нападне Милићеву.

- Не знам ко је већа будала: Јелена Милић или они који јој прете. Мртва трка - написао је Маршићанин, притом изједначивши насилнике и жртву.

Маршићанин се није зауставио, него је наставио у свом сада већ препознатљивом стилу.

- Опасни су они који је плаћају, плаћени је НАТО лобиста, што је легално, а опасна је онолико колико смо ми као народ несвесни својих интереса - додао је Маршићанин.

Ни коментари његових пратилаца на Твитеру нису били много другачији од његових писанија.

- Она је нешто много горе и опасније од будале - био је само један од коментара Маршићанинових пратилаца.

Јелена Милић у изјави каже да у овом случају твит Маршићанина није пример мизогиније (мржње или одбојности према женама).

- Он је високи функционер Демократске странке Србије и коалиције која се отворено залаже за сарадњу са Путиновом ауторитативном Русијом. Пропутиновски активисти и плаћеници који својим деловањем успоравају процес демократизације и ЕУ интеграција Србије. Ко им то омогућава и зашто, то је друго питање - казала је Милићева.

Иначе, директорки Центра за евроатлантске студије, којој је због њеног става о НАТО прећено смрћу, додељена је полицијска заштита.

- Управо сам прихватила заштиту полиције јер се не осећам безбедно, али то није довољно. Они који ме угрожавају морају да буду процесуирани. Не желим да имам полицијску пратњу као Бранкица Станковић, а да екстремисти наставе да бујају по Србији - казала је она и додала да полицијским мерама за сада неће бити обухваћена њена ћерка, која је такође изложена претњама.

- Није проблем само моја безбедност. Трпе и чланови моје породице - истакла је она.

Небојша Стефановић, министар унутрашњих послова, потврдио је да је директорки Центра за евроатлантске студије упућена јединица за обезбеђење, поручујући да ће се трудити да сви грађани буду заштићени, а да они који прете - одговарају. „Обавестио сам директора полиције и упућена је наша јединица за обезбеђење да пружи све мере које су важне за безбедност. Ради се о безбедносној процени и наша пракса је да више од овога не бисмо рекли, јер било какво откривање о успостављању или повлачењу обезбеђења може да изазове безбедносну сметњу“, казао је Стефановић. Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА