Најновије

Петнаестогодишња исламисткиња избола полицајца

ХАНОВЕР – Петнаестогодишња девојчица, која је прошлог петка на станици у Хановеру ножем у врат убола полицајца, припадница је Исламске државе. То је установљено после детаљне истраге овог случаја.
Исламска девојчица (Фото: pixabay.com)

Исламска девојчица (Фото: pixabay.com)

Двојица полицајаца су у редовној патроли приметили забрађену ученицу која их је пратила бесним погледом, па су пришли и затражили јој документе. Она је најпре без речи пружила папире, а затим, када је полицајац одвратио поглед од ње да би контролисао исправе, муњевито извукла нож и забила га човеку у врат. „Колега није имао никакве шансе да се одбрани. Сада знамо да се ради о терористичком нападу са исламистичком позадином“, рекао је други полицајац који је после напада сустигао девојку и савладао је. Рањени полицајац је хитно оперисан, јер је оштрица дуга шест центиметара дошла до његовог грла. Портпарол полиције је изјавио да је „право чудо да је преживео“. Девојка пореклом из Марока (одрасла у Немачкој), позната је властима јер је Тужилаштво у Хановеру водило против ње истрагу од новембра прошле године, јер је путовала у Сирију да би се придружила ИД, стигла до сиријско-турске границе, али је мајка пронашла и вратила у Немачку.
Прочитајте још:БРУТАЛНО ДИЗАЊЕ У ВАЗДУХ: Погледајте како Курди разваљују џихадисте! (ВИДЕО)Нова лица избеглица: Невероватно је шта Муслимани носе са собом!
Извор: Васељенска  

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА