Најновије

Бекер отворено о Новаку: НАТО бомбе од њега направиле уличног борца!

Тренер Новака Ђоковића Борис Бекер говорио је за Њузвик о најбољем тенисеру света поводом тога што је номинован за престижну награду Лауреус, која се додељује најбољем спортисти света.
Бекер сматра да су Ђоковића НАТО бомбе начиниле уличним борцем (Фото: Јутјуб)

Бекер сматра да су Ђоковића НАТО бомбе начиниле уличним борцем (Фото: Јутјуб)

Бекер је истакао да је Новакову каријеру и карактер одредило то што је од детињства живео у тешким условима, у ратом разореној Србији због НАТО бомбардовања 1999. године. – Новак није одгојен златном кашиком. Рођен је у ратом разореној Србији, па су његова породица и он неколико пута морали да напусте свој стан због бомби које су падале над њиховим главама. То дефинише ваш карактер. Зовем га, у најбољем могућем смислу те речи, правим уличним борцем - рекао је Бекер за Њузвик. – Многи људи су питали, ”Ок како хоћеш да имаш врхунску годину као прошлу”. Ја кажем да није у питању само последња година, то је и сада. То је меч по меч, турнир по турнир. Ако имамо такав разговор на крају новембра, и он поново освоји неколико турнира, бићемо срећни. Једно питање односило се и на то може ли Новак да престигне рекордних 17 Грен слем титула Роџера Федерера. Србин за сада има 11, а његов тренер тренутно спушта еуфорију. – Да ли може да престигне Федерерових 17 Грен слемова? Овог тренутка није толико извесно. Једном, када Новакова каријера буде завршена, а ја не знам до када он жели да игра, онда ћемо моћи да причамо о томе – рекао је Бекер. Новак Ђоковић је један од номинованих за добијање Лауреуса за најбољег спортисту света у 2015. години, а конкуренти ће му бити Луис Хамилтон, Лионел Меси, Јусеин Болт, Стеф Кари и Џордан Спит. Свечаност проглашења најбољих одржаће се 18. априла у Берлину.
Прочитајте још:ТАКО ТО РАДИ НОЛЕ: Ђоковић организовао долазак деце са Косова и МетохијеЂОКОВИЋИ ПРИЧАЛИ О СРБИЈИ ЗА ЦНН: Јелена објаснила зашто Новак неће бити узор њиховом сину (ВИДЕО)
Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА