Најновије

Превазиђен Шарли Ебдо: Микропенис у фокусу кампање против Доналда Трампа (ФОТО 18+)

Пенис Доналда Трампа не престаје бити темa расправе, а у акцију "спашавања части" потенцијалног америчког председника укључили су се и уметници. На свој начин, наравно.
Доналд Трамп у изазовној пози (Фото: Инстаграм)

Доналд Трамп у изазовној пози (Фото: Инстаграм)

Још 2012. године сатирични портал Онион објавио је причу о минијатурној мушкости Доналда Трампа где су га приказали као нарциса који проводи позамашну количину времена пред огледалом не би ли се можда "доле" нешто помакло. "Ох, погледај ту ствар. Јадно!" коментарисао је Трамп у приватности свог дома, пише Онион. Иако су од онда прошле четири године, тема је опет актуелна, и то захваљујући самом Трампу који је осетио потребу да брани своју мушкост . Искористила је то и уметница Илма Горе која је пастелама насликала голог Трампа у заводљивој пози под називом ‘‘Учинимо Америку опет великом". Дала је своју визију Трампа и његовог полног органа. Сама ауторка је на службеној страници дело описала: "Слика је настала како би изазвала реакцију код публике, позитивну или негативну, о томе колико пажње придајемо физичком изгледу. Нико се не би требао осећати мужевније или женственије због свог пениса, односно вагине, јер то није оно што дефинише човека. Ваше гениталије не дефинишу ваш пол, вашу моћ или ваш статус. Простије речено, нето може бити и потпуни идиот без обзира на то што има у гаћама." Слика се тренутно налази у продаји на иБеју и до сад је скупила 43 понуде, а највећа постигнута цена за сад је 3.750 долара, преноси Мешејбл.
Прочитајте још:Трамп најављује велику промену: Поштоваћу међународно право!БИВШИ ПОРТПАРОЛ БЕЛЕ КУЋЕ ОТКРИО: Тресу се пред Трампом јер никада није учествовао у ритуалима њихових тајних друштава!
Извор: jutarnji.hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА