Најновије

НИСКО, БРАТЕ: Шутановац се сликао са Георгијевим напомињући "изборе"!

БЕОГРАД - Предизборна еуфорија је кренула навелико, а то се види и по разноразним покушајима политичара да себе представе што бољим и да се што више "додворе" маси, па је тако и један од челника Демократске странке, Драган Шутановац, исто покушао са популарним певачем Владом Георгијевим.
Ау, брате, минли! (Фото: Твитер)

Ау, брате, минли! (Фото: Твитер)

Наиме, Шутановац је уграбио прилику да се фотографише са познатим певачем и одмах је ту фотографију искористио у предизборне сврхе. Текст који је написао уз фотографију објављену на Твитеру гласи: "Данас на кафи, а 23.04. ноћ пред гласање на концерту Владе Георијева." Шутановац на овај начин очигледно жели да представи Георгијева као гласача ДС-а, али тешко да је уверљив. Израз лица Владе Георгијева и његов "кисели осмех" на фотографији са Шутановцем говори много, а чињеница да Георгијев није ретвитовао ову фотку нити ју је коментарисао на Твитеру ни на који начин, иако га је бивши министар одбране уредно означио на фотографији, говори све! А тек да не помињемо анти-НАТО ставове Владе Георгиева које је јавно изразио, а који га од Шутановца као политичара удаљавају светлосним годинама... Погледајте Шутановчево предизборно лудило:
Прочитајте још:Беспримерена хрватска дрскостПРЕДСЕДНИК СВИХ ГРАЂАНА? Николић подржава СНС јавно и на свим догађајимаВучић: Нема компромиса, Србиjа мора да иде у будућност
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА