Најновије

ЕЛОН МУСК ДЕМАНТОВАО: Није било ни речи о Трампу!

САД - Елон Муск, први човек компаније Тесла и других гигантских система попут ПејПал-а, дошао је у фокус јавности због пласиране информације у медијима да је учествовао на "тајном састанку" на којем се разматрао план "како зауставити Доналд Трампа да постане председник".
Елон Муск - нема ништа против Трампа (Фото: ЈуТјуб)

Елон Муск - нема ништа против Трампа (Фото: ЈуТјуб)

Муск је демантовао све на Твитеру, написавши да није било "никаквог тајног састанка". Реч је о конференцији Америчког предузетничког института (АЕI), а утицајни портал Бизнис Инсајдер је објавио да је одржан тајни састанак Тим Кука, првог човека Епла, Лери Пејџа из Гугла и Елон Муска на којем су наводно њих тројица разматрали "како да зауставе Трампа". "Састанак на институту АЕI није био тајни састанак и тамо сам био свега пар сати, одржавши говор на тему Марса и одрживих енергија. Нема везе са Трампом." - пише Муск на Твитеру. У Америци очигледно кува прљава политичка кампања у коју су укључени и водећи медији попут Бизнис Инсајдера.
Прочитајте још:ПОЉЕ СМРТИ: Снимак мртвих џихадиста (УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО)ДОГОВОР ИЗ ПАКЛА: Турска пред државним ударом, а на шта је тек Унија пристала…
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА