Најновије

БОЛЕСНИЦИ: Имао секс са рођеном мајком, па оставио супругу - сад планирају брак и децу!

МИЧИГЕН - Британка која је свог сина дала на усвајање, нашла га је након више од 30 година и од тада су у љубавној вези.

Едипов комплекс: Бен Форд и његова мајка љубавница Ким Вест (фото: Public)

Ким Вест (51) и њен син Бен Форд (32) заљубљени су једно у друго и желе да имају заједничко дете, а Форд је због своје мајке/љубавнице чак оставио и своју супругу.
Како кажу за лист "Њу Деј", заљубили су се једно у друго чим су се упознали, пре две године.
Форд је желео да сазна нешто више о својим биолошким родитељима, па је ступио у контакт са Ким Вест. Одмах су осетили сексуалну привлачност једно према другом. Након што су први пут спавали заједно, Форд је рекао својој тадашњој супрузи да је више не воли и да жели развод.
Његова мајка се преселила код њега у Мичиген и сада планирају да се венчају и да имају бебу. Они не виде ништа неприродно у свом односу.
“Ово није инцест, већ генетска сексуална привлачност. Знам да ће људи рећи да смо одвратни и да би требало да контролишемо своја осећања, али када вас љубав тако јако погоди, морате да се борите за њу”, каже Ким Вест.
Инцест је незаконит у Мичигену, па мајка и син могу бити кажњени и доживотном робијом.
За сада није познато да ли ће против њих бити покренут судски процес, а пар каже да ће се у том случају преселити негде где њихова веза није кажњива. Извор: Дејли мејл, Њу деј, Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА