Најновије

НЕПОБЕДИВИ Звезда у 90. минуту до ремија у Чачку пред меч са Партизаном!

Фудбалери Борца и Црвене звезде ремизирали су са 1:1 у Чачку, па су црвено-бели без пораза завршили суперлигашки циклус од 30 мечева.

Александар Катаи( Фото: crvenazvezdafk.com)

Мало је недостајало да Борац после 5:1 у Купу поново буде кобан по црвено-беле, али је Уго Вијеира као резервиста у 90. минуту затресао мрежу одличног Бајића.
Комбиновани тим црвено-белих је у Чачку иначе имао увертиру за наредни викенд и "вечити дерби", пошто ће на стадиону Рајко Митић гостовати Партизан већ на старту плеј-офа.
Миодраг Божовић решио је да одмори неколико играча, уз то су због картона паузирали Ибањез и Доналд, па су место у стартној постави добили Цветковић, Рендулић, Анђелковић и Сикимић. И поред тога, Звезда је имала иницијативу у првом делу, али јалову. Озбиљнија шанса није се направила, Сикимић је био неприметан, Катаи и Срнић су слали лопту право у голмана Бајића, а један кикс одбране био је довољан Борцу. После једног прекида, катастрофално су били постављени дефанзивци Звезде, па је заборављени Обрадовић у срцу шеснаестерца био усамљен, довољно да искористи пас Вујаклије и матира Кахримана. Катаи је и даље био далеко игром од јесење форме, што се осетило у Звездиној игри. Недостајала је дуго оштрина и мајсторија која би променила ток меча, Ристић је у наставку једним одличним слободним ударцем намучио Бајића, затим и извођењем корнера, када је упослио Рендулића. Божовић је покушао да раздрма тим увођењем Вијеиру у игру уместо Сикимића, али је Португалац био само себичан при слободном ударцу Ристића. Поставио је пету у жељи да преусмери лопту на атрактиван начин, али је прокоцкао прилику, после чега је Божовић у игру увео још Орландића уместо Плавшића. Борац је сваку прилику користио да потроши време и вреба контру, није успео само да се избори са офсајд замкама. Када су и навијачи гостију почели да губе наду, Вијеира је на лукав пас Срнића одлично и брзо реаговао у шеснаестерцу, матиравши Бајића за бод и добар завршетак суперлигашког циклуса пред плеј-офа. Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА