Најновије

НАСЛЕДНИЦА ТАРАБИЋА ИМА ЦРНЕ ПРОГНОЗЕ: Србију чека паклени период у којем ће многи бити гладни!

Славица Терзић има 39 година. Рођена је у Кремнима, у постојбини чувених пророка Тарабића.

Кремане (Фото: Јутјуб)

Што због даљих родбинских веза њеног оца са пророцима, што због, како кажу, њеног урођеног дара да „види“ шта ће бити, многи су је прозвали Мала Тарабићка. Предвидела је значајне догађаје, а у разговору за „Ало!“ открила је да Србију чекају тешки дани.
Паклени период у којем ће многи бити гладни, према Славичиним речима, трајаће до 2026.
– Имаћемо ми и „Сабљу 4“ и „Сабљу 5“ и биће ухапшене многе познате личности. Биће то смак света у српском облику. Вучић и Дачић ће сад остварити добре резултате на изборима. Вучић ће да напредује на професионалном плану, али му на приватном плану неће све бити идеално. Видим да ће млади људи масовно одлазити из земље, станови ће се продавати будзашто, биће много убистава и самоубистава – каже Славица и додаје да ће бити све више секти и нејасних убистава, попут убиства Јелене Марјановић, певачице „Гранда“.
Славица је први пут осетила моћ са три и по године
– Била сам повучено дете. У једном тренутку, напољу ми се учинило да ме нека јака светлост обасјава. Севнуло је кроз мене као нож и рекла сам: “Умире Тито. Упалите радио да чујете”. Тата је правио кућу, а радник који му је помагао укључио је радио да провери, кад оно јављају да је умро Тито – каже саговорница.
Она наводи и да ће струја поскупети два пута и да ће 2017. евро бити 150. Предвиђа и много отказа у јавном сектору.
– Све више ћемо радити за странце за мале плате, мислећи да нам они чине услугу да преживимо – напомиње она. Ова жена је још пре 15 година предвидела да ће Србија бити земља банака и то иностраних. И била је у праву, јер са бројем од 30 банака које послују на нашем простору апсолутни смо лидер у региону. Током 2005, у време највеће експанзије кредита, упозоравала је да људи неће имати од чега да их враћају, а данас смо сведоци да је била у праву. Током бомбардовања, како каже, предвидела је да ће у Ужицу прво бити гађани пошта и аеродром „Поникве“.
– Стално су најављивали да ће бити гађана „Прва Партизанка“ и болница и људи су масовно одлазили на Златибор, мада сам им ја говорила да не иду и да ће бити гађан Торник. Нису ме слушали, па су на Торнику погинула три младића – прича Славица.
Када се за њене способности прочуло, обраћали су јој се и војска и полиција и болнице, а својевремно је предвидела раздвајање Србије и Црне Горе.
– Људи треба да се окрену селу и пољопривреди, јер једино ту има неког просперитета. Видим добре резултате у производњи и извозу меса и малина, али и у туризму, на Златибору и Тари, где ће доста градити странци – објашњава Славица.
Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА