Најновије

Готово је! Берлускони и Галијани три сата преговарали са Брокијем - Михајловић је практично бивши...

Пре нешто више од две недеље, газда Росонера обећао је српском тренеру да ће га оставити на клупи до финала Купа Италије са Јувентусом, али је потом уследила серија очајних резултата и више није било стрпљења

Синиша Михајловић (фото: Јутјуб)

Синиши Михајловићу су дефинитивно спаковани кофери у Милану. Српски тренер је изгледа стигао до своје последње станице, а наредна га дефинитивно води са клупе Росонера. Како пише угледна италијанска Газета дело Спорт, газда Росонера Силвио Берлускони решио је да убрза процес одласка актуелног шефа струке, па је вечерас у Милану био на вечери са извршним директором Адријаном Галијанијем и тренером младог тима Кристијаном Брокијем, а преговори су трајали читава три сата и завршени су у 23.20 вечерас.
Пре нешто више од две недеље, Берлускони је обећао Михајловићу да ће га оставити на клупи до финала Купа Италије са Јувентусом, али је потом уследила серија очајних резултата и први човек клуба више није имао стпљења.
Долазак Брокија на клупу Росонера помињао се још прошле године, када је тренер био Пипо Инзаги, али је након његовог одласка пала одлука на бившег селектора Србије.
Милан се након 32. кола италијанске Серије А налази на разочаравајућој шестој позицији. Извор: Mozzartsport.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА