Најновије

ЈУНАК И ПРОТИВ ШАМПИОНА: Богдан решио драму са Реалом, "српски" Фенер повео у топ 8

Богдан Богдановић игра у фантастичној форми и главни је играч Фенербахчеа, који је на старту четвртфиналне серије Евролиге савладао Реал у Истанбулу са 75:69.

Богдан Богдановић( Фото: euroleague.com)

Да је главни адут екипе Жељка Обрадовића наш сјајни шутер је потврдио и у топ 8 тако што је пресудио европском шампиону у Истанбулу.
Ако ослабљени Фенер, који игра без повређеног Јана Веселог, буде славио и у другом сусрету у четвртак на истом месту, Реалу би врло брзо могла да падне круна. Играо се 38. минут окршаја у Турској, семафор је показивао 69:64 када је Богдановић током акције са Калинићем остао сам у десном углу и погодио тројку при самом истицању напада за тријумф. Богдан је био најбољи са 17 поена (3/6 за два, 2/4 тројке), пет асистенција и четири скока, а у стопу га је пратио Костас Слукас са истим кошгетерским учинком. Једини двоцифрен био је још Екпе Јудо са 10 поена, док је наш други репрезентативац Никола Калинић додао шест уз чак седам скокова. Међу пораженим Мадриђанима истакли су се Фелипе Рејес са 13, те Серхио Родригез и његов имењак Љуљ са по 12 поена. Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА