Најновије

ЛЕТИ ПЕРЈЕ: Заратили Крстић и Шешељ!

БЕОГРАД - Заратили Крстић и Шешељ! Небојша Крстић, маркетиншки стручњак и бивши саветник Бориса Тадића, објавио је низ твитова у којима оштро критикује лидера радикала Војислава Шешеља, на шта га је подстакла Шешељева изјава о потенцијалном пуштању на слободу осуђених за убиство некадашњег премијера Зорана Ђинђића.

Твитер рат Небојше Крстића и Војислава Шешеља (Фото: Јутјуб)

Шешељ му није остао дужан, рекавши притом да се Крстић цео живот труди да постане интелектуалац, али да му то никако не иде!

- Грађанској Србији не треба уређена европска Србија. Њима треба шешељевштина, хаос, очај и безнађе. У њему се они шепуре и као важни су - написао је Крстић на Твитеру, а онда додао:

- Грађанској Србији Шешељ је управо по мери. Никавих замерки немају на њега. Њима је мета Вучић који се дрзнуо да предводи европску Србију - твитнуо је Крстић, а ни након тога се није зауставио:

- Занимљиво је да ниједан угледни интелектуалац није реаговао на Шешељеве изјаве о Ђинђићу. Моје објашњење: њима то уопште не смета - поентирао је он.

Шешељ му је на то узвратио, рекавши да је врло дискутабилно ко је интелектуалац у целој причи.

- Крстић се упире из петних жила да постане какав-такав интелектуалац, али му то никако не полази за руком. За његову информацију скоро сви српски интелектуалци стоје уз СРС, али су уз нас и радници и сељаци и што је најбитније и омладина, а он може само да јадикује због тога - истакао је Шешељ. Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА