Најновије

ПОТРЕСНА ИСПОВЕСТ МЛАДЕ УЖИЧАНКЕ: Спава са очухом да заштити мајку

УЖИЦЕ - Ученица четврте године средње школе у Ужицу поверила се како готово свакодневно проживљава пакао јер је очух тера да спава са њим, како не би тукао њену мајку!

Чини све да заштити мајку... (Фото: Pixabay)

С обзиром на то да је недавно постала пунолетна, а да њеног очуха ускоро очекује одлазак на издржавање дугогодишње затворске казне, она не жели да пријављује случај званичним органима, али је своју причу открила како ниједна девојчица не би доживела њену судбину.

- Била сам мала када ми је отац умро, а мајка се неколико година касније преудала, јер смо стварно тешко живеле. Она је била чистачица, а када је отишла у инвалидску пензију једва смо састављале крај с крајем. Тада се појавио очев стари пријатељ и понудио да преузме бригу о нама ако се мама уда за њега. Пристала је због мене, али тада је почео наш пакао - прича девојка.

Невоље су почеле већ после неколико месеци, а очух од почетка није крио своје намере.

- Све је било у реду само првих неколико месеци, доносио је новац у кућу, купиле смо нешто нове гардеробе и изгледало је да ће нам коначно сванути. А онда је једне вечери дошао мртав пијан и претукао мајку. Покушала сам да му се супротставим, али он ме је одвукао у моју собу, легао преко мене и шапнуо ми: "ако будеш добра према мени, нећу је више тући". По његовом гласу знала сам да говори озбиљно. Затворила сам очи и препустила се - наставља исповест млада Ужичанка.

Терор се наставио наредих скоро две године. Мајка је, наравно, слутила о чему се ради, али је и она ћутала.

- Мама и ја никад нисмо причале о томе. То је табу тема. Обе се правимо да је све у реду и чекамо спас. Очух ускоро иде на издржавање дугогодишње казне за тешку пљачку, па ћемо моћи да почнемо да живимо нормално. Планирам да упишем студије и запослим се негде, па да продамо све што имамо у Ужицу и преселимо се у Београд. Надам се да ће овај хорор остати заувек иза нас. До тада, трпећу. Шта друго да радим? Знам да је требало да пријавим све на време, али плашила сам се за мајчин, али и за свој живот. Погрешила сам, али сада је касно. Надам се само да ниједној другој девојци ово неће да се деси - завршава средњошколка из Ужица. Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА