Најновије

Гомекс се шири у Шапцу

Фирма „Гомекс“ ће у септембру отворити нови дистрибутивни објекат у Шапцу, површине 2100 квадратних метара, у близини главне аутобуске станице. Садржаће супермаркет, ресторан брзе хране, мењачницу, апотеке и уређен паркинг простор.
Локацију на којој ће бити изграђен нови маркет данас је посетио градоначелник Шапца Небојша Зеленовић. Он је истакао да је Град Шабац најповољније место за инвестиције, где ће сваки инвеститор добити ефикасну услугу, и да, иако се интензивно ради на довођењу великих страних инвестиција, Град подједнако даје подршку домаћим фирмама које инвестирају.
- Радује ме што ће се у септембру запослити још 50 Шапчанки и Шапчана. Стварањем повољне пословне климе у нашем граду, у наредне четири године, свако ко буде желео да ради, добиће запослење, а они који раде, моћи ће зарађују више, додао је Зеленовић.
Милутин Јеремић, представник фирме „Гомекс“, каже да њихово предузеће за сада запошљава 1350 радника и поседују 125 малопродајних објеката. На територији Шапца, у претходне три године, колико послују, отворено је 12 малопродајних објеката.
- Шабац је полазна тачка са које ћемо даље отварати наше продавнице, јер су нам омогућени добри услови за рад. Будући објекат у Шапцу биће највећи не само у граду, већ у региону, указао је Милутин Јеремић.
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА