Најновије

Радоњић о последњем нападу: Било је логично да лопта буде код Јовића

Само једна лопта, само један напад и добра реализација делила је Црвену звезду од велике победе над ЦСКА усред Москве. Али, није се дало црвено-белима да у Београд понесу један, злата вредан брејк.

Дејан Радоњић (фото Јутјуб)

Моментално по завршетку утакмице прострујао је критички на то зашто је Стефан Јовић решавао последњи напад, упркос томе што је меч завршио са 15 поена и седам асистенција и практично био од инструменталног значаја за црвено-беле. 
"Честитам противнику на још једној победи и вођству у серији. Ми смо играли боље у одбрани него у првом мечу и то се видело. Учинили смо да изгубимо мањом разликом него у првом дуелу, а они вероватно имају најбољи напад у Евролиги. Били смо јако добри од самог почетка утакмице, имали смо неке проблеме у нападу у трећој четвртини, али успели смо да меч уведемо у драматичну завршницу. Чак смо могли и до победе. Упркос свему, поново смо приказали добру партију. У Београду ћемо дати свој максимум", поручио је Радоњић на конференцији за медије, а на питање зашто је баш млади плејмејкер имао задатак да донесе победу трофејни стручњак је кратко прокоментарисао:
"Била је логична одлука да лопта буде у Јовићевим рукама, јер је био у одличној позицији и пре тога је постигао неке важне поене. Одиграо је сјајно", закључио је Радоњић.
Трећа утакмица игра се у понедељак од 20.45 у Комбанк Арени. Извор: Mozzartsport.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА