Најновије

ШТЕТА, ШТЕТА, ШТЕТА! Јовић "проклизао" победу Звезде над ЦСКА! (ВИДЕО)

МОСКВА - ЦСКА је повео са 2:0 и за пласман на завршни турнир потребна му је још једна победа.

Стефан Јовић након грешке која је коштала Звезду победе (фото: Јутјуб принтскрин)

Наредна утакмица играће се у понедељак 20.45 у Београду.
Најефикаснији у београдском клубу у другој утакмици био је Стефан Јовић са 15 поена, по 14 су постигли Марко Симоновић и Теренс Кинси, а Квинси Милер 11.
ЦСКА је предводио Кајл Хајнс са 19 поена, док су Нандо Де Коло и Кори Хигинс постигли по 13. 
Звезда је одлично почела и водила све до пред краја прве четвртине. Црвено-бели су имали и седам поена предности, али су рано испунили бонус, па је домаћин захваљујући поенима са слободних бацања лако надокнадио заостатак.
Утакмица је била изједначена до средине друге четвртине, када је Звезда поново стекла већу предност тројкама Стефана Јовића и Бранка Лазића. Црвено-бели су до полувремена имали и осам поена предности, а посебно је био расположен Марко Симоновић, који је тада постигао три тројке из четири покушаја.
Кошаркаши ЦСКА су постепено смањивали заостатак током треће деонице, а средином ње и поново повели. Звездини играчи тешко су у последњој четвртини постизали поене, што је домаћин искористио и повећавао предност. Стефан Јовић је везаним поенима вратио Звезду у игру, па је утакмица решена у завршници. Плејмејкер црвено-белих је нову тројку погодио минут и 13 секунди пре краја за ново вођство. Милош Теодосић је брзо вратио тројку за нових плус два домаће екипе, Звезда потом није искористила напад, али је украла лопту противнику и поеном Кинсија са слободног бацања дошла до минус један.
Након добре одбране, црвено-бели су имали последњи напад, али је Јовићу три секунде пре краја досуђени кораци. Над Андрејем Воронцевичем је направљен фаул, он је промашио оба бацања, а Кинси шутем са више од пола терена није успео да постигне кош, па је ЦСКА победио и дошао на корак од пласмана на фајнал-фор. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА