Најновије

ХВАТА СЕ ЗА СЛАМКУ СПАСА: Албанац који уједа тужи српског тренера!

Аустријски боксер албанског порекла Астрит Климента, који је остао запамћен по томе што је ујео за ухо свог ривала у рингу Србина Андреја Пешића, оптужио је противника, његовог тренера и промотера меча Александра Пешића и Боксерску федерацију Србије за расистичко вређање пре и после борбе.

Албанац који уједа тужи српског тренера (Фото: Јутјуб)

Климента истиче да је драконска казна од две године суспензије, коју је изрекла немачка федерација, и да нису узете у обзир околности које су га навеле на неспортско понашање.
- Константно су ме вређали пре борбе, али и у клинчу и након меча. Такође, нису дозволили да уђем у дворану уз музику, јер је албанска - рекао је Климента.
Албанац се хвата за сламку спаса како би у другом степену арбитраже добио смањење казне или чак помиловање. Мало тога му иде у прилог, будући да и снимак меча, а и све оно што се дешавало касније у рингу указују на то да је нерве изгубио због немоћи у борби. Чак је и инцидент с Петковићем започео ударањем, да би бивши боксерски шампион узвратио левим крошеом у врх браде. Погледајте ОВДЕ како је Албанац ујео српског боксера. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА