Најновије

НБА: Почео плеј оф, брејк Индиане

Синоћ у најјачој лиги света почело доигравање. Одиграна су четири меча.

Пол Џорџ( Фото:NBA.com)

Једину победу гостију синоћ је забележила Индиана на гостовању у Торонту и тако успела да пребаци предност домаћег терена на своју страну. Госте је предводио феноменални Пол Џорџ са 33 поена, док је са друге стране подбацио тандем најбољих играча Торонта ДеРозен-Лаури који је комбиновано убацио само 25 поена ( шут из игре 8-32, слободна бацања 8-15). Наредна утакмица серије се игра такође у Торонту.

Голден Стејт је лагано савладао Хјустон, али оно што свакако уноси немир међу навијаче Ратника је повреда најбољег играча лиге Стефа Карија. Он је феноменално почео меч, за полувреме постигао 24 поена али се у последњем минуту полувремена пожалио на повреду стопала десне ноге. Покушао је да настави утакмицу у другом полувремену али је изашао већ после 2 минута игре и није се враћао. Иако је играо само 20 минута Кари је био и најефикаснији играч утакмице са 24 поена.

Најнеизвеснији меч вечери се играо у Атланти, где је домаћа екипа успела да исчупа победу у последњим тренутцима против Бостона. Фантастичај је био три Хорфорд-Тиг-Бејзмор комбиновано убацивши 60 поена. Код пораженог Бостона најефикаснији је био Томас са 27 поена и 8 асистенција.

Оклахома је забележила најубедљивију победу вечери над Даласом. Победа од 38 поена разлике најбоље осликава стање на терену, а колико је Далас био лош најбоље показује чињеница да је једино Новицки постигао двоцифрен број поена. Код победника стандардно најбољи је био тандем Вестбрук-Дурант са 24 односно 23 поена.

Резултати: Торонто-Индиана 90-100 Голден Стејт-Хјустон 104-78 Атланта-Бостон 102-101 Оклахома-Далас 108-70 Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА