Најновије

ПОВРАТАК КРАЉА: Надал поново влада Монте Карлом

Краљ се вратио на трон. Рафаел Надал је девети пут у каријери освојио титулу у Монте Карлу. Шпанац је у финалу после скоро три сата савладао Гаела Монфиса 7:5, 5:7, 6:0.

Надал (Википедија)

Надалу је ово прва титула мастерс серије после две године, а прва у Монте Карлу још од од 2012. Шпанац је остварио 12. победу у међусобним дуелима, а изгубио је само два меча.
Чак пет брејкова је виђено у првом сету. Водила се жестока борба за сваку лопту, а Надал је искористио пету сет лопту. Чак три је имао у десетом гему када је могао да направи брејк. Ипак, ако се Монфис тада спасао, није у 12. када је Шпанац повео 1:0.
Други сет је боље почео Француз и направио брејк у трећем гему. Међутим, Надал је узвратио у шестом, а онда су уследила још два. Код резултата 5:5 борбени Француз је искористио четврту брејк лопту и повео 6:5. У наредном гему је било много мање узбуђења, па је Монфис искористио прву сет лопту.
За разлику од прва два сета, у трећем је на терену постојао само један тенисер. Надал је показао сву своју снагу и са убедљивих 6:0 славио у финалу. Монфису тако није пошло за руком да буде први Француз после Седрика Пиолина који је победио у Монте Карлу. Пиолин је на овом турниру славио 2000. године. Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА