Најновије

БЕКЕР ЖЕСТОКО УЗВРАТИО БРИТАНЦУ: Енди Мареј је одлепио

Изјава најбољег британског тенисера Ендија Мареја да сумња како се њеки његови противници допингују, наишла је на оштру реакцију тениске легенде и тренера Новака Ђоковића, Бориса Бекера.

Борис Бекер и Новак Ђоковић( Фото: Јутјуб)

Бекер је у изјави британским медијима рекао да је Мареј "одлепио" јер игра опасну игру.
"Имамо сваки дан тестирања у тенису. Ако нема доказа о допингу, то значи да су играчи 100 одсто невини. Кривити некога због тога што је освојио Гренд слем или зато што делује свежије на терену је бесмислено", рекао је Бекер.
Енди Мареј је дан раније рекао да му није јасно како се поједини играчи не замарају током мечева.
"Играо сам против неких играча и размишљао: "Они као да се уопште не замарају". Да ли сам икада сумњао да се неко допингује? Јесам. Чујеш гласине", рекао је Мареј.
Немац је рекао како је убеђен да међу најбољим тенисерима нема допинга.
"Могу да говорим само у име Новака Ђоковића, а верујте ми да њега често тестирају. То значи да током Гренд слемова чак два пута иде на контролу. Ове године на Аустралијан Опену у Мелбурну је тестиран током прве и током друге недеље. Он би одиграо меч у ноћном термину, а онда би га ујутру у седам пробудили да да урин због тестирања. Помислим "како се усуђујете", али то су правила. Ја верујем да су Енди, Роџер, Рафа, Стан и остали потпуно чисти. Увек ће постојати сумња када је реч о Надалу, али ја мислим да је то непоштовање једног од набољих играча у историји тениса", објаснио је Борис Бекер. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА