Најновије

НБА: Домаћини сигурни, Сан Антонио и Мајами на 30+.

Синоћ у НБА лиги одиграна 4 меча прве рунде плеј офа.

Атмосфера у Кливленду( Фото:NBA.com)

Најнеизвеснији меч је одигран у Кливленду где су домаћи Кавалирси ипак успели да сломе на крају Детроит. Фантастичану утакмицу је одиграо ударни трио "коњаника" Ирвинг-Лав-Џејмс комбиновано убацивши чак 81 поен. Уз то Лав је имао и 13 скокова а Леброн 11 асистенција. Код гостију најефикаснији је био Колдвел Поуп који је убацио 21 поен.

На Флориди мајами је "размонтирао" Шарлот. "Врелина" је убацила чак 123 поена и лагано славила у првом мечу серије. Све је већ било јасно после прве четвртине коју су домаћи долбили 41-19. Код победника најефикаснији је био Денг са 31 поеном, а чак петорица играча су били двоцифрени. Код Шарлота солидни су били Батум и Вокер али нису имали подршку саиграча.

Суров је био и Сан Антонио против Мемфиса. "Мамузе су свеле противника на само 74 поена и тако потврдили епитет најбоље одбране лиге. Домаћи су водили током читавог тока меча, а утакмицу су дефинитивно преломили у трећем периоду који су победили 33-14. Код победника најефикаснији је био Ленард са 20 поена, док код гостију једини вредан помена је био ветеран Винс Картер са 16 убачених кошева.

У последњем мечу вечери у граду анђела Клиперси су лако изашли на крај са Портландом. Једини донекле расположен код гостију је био Лилард, а он сам није могао да се носи комплетним тимом Клиперса. Домаћи су имали чак шесторицу расположених играча а најистакнутији је био Крис Пол који је убацио 28 поена и додао 11 асистенција.

Резултати: Кливленд-Детроит 106-101 Мајами-Шарлот 123-91 Сан Антонио-Мемфис 106-74 Л.А Клиперс-Портланд 115-95 Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА