Најновије

Шешељ упозорио на могућност оружаних напада на северу Косова и Метохије!

Председник Српске радикалне странке проф. др Војислав Шешељ обавестио је јавност на данашњој конференцији за медије да прети опасност да Албанци наредних дана наоружани упадну у четири северне косовскометохијске општине у којима живи претежно српско становништво.

Војислав Шешељ (Фото: СРС)

Шешељ је истакао да је ову информацију добио са Косова и Метохије и објаснио да Албанци планирају да изврше напад или у време доласка Столтенберга, или непосредно након његовог одласка.
Лидер радикала је истакао да је последња рунда преговора између представника Републике Србије и представника самопроглашене Републике Косово пропала. Он је навео да два пакета бриселских споразума нису донели ништа добро Србима, већ искључиво Албанцима, и да српски државни врх слаби позицију Срба са Космета чинећи уступке Албанцима.

Шешељ је упозорио да Срби морају бити спремни на изненадни оружани напад и да Република Србија мора учинити све што је у њеној моћи да их заштити. Он је поновио да Срби нису они који провоцирају сукоб и који желе инциденте, али да држава не сме допустити да неко нападне наш народ на Косову и Метохији. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА