Најновије

Илић режирао велики преокрет Партизана!

Фудбалери Партизана победили су Радник са 3:2 (0:2) у мечу 28. кола Суперлиге Србије.

Саша Илић( partizan.rs)

Црно-бели су имали иницијативу и у првом полувремену, али је Радник са две маестралне контре дошао до вођства преко Овусуа и Делетића.
Домаћи нису одустајали и у другом полувремену успели су да преокренту – домаће је покренуо млади резервиста Влаховић, а до краја је искусни Саша Илић са два поготка донео Партизану 14. лигашку победу.
У 20. минуту гости после брзе контре долазе до вођства – одбрана Партизана ухваћена је на спавању, голман Шаранов скинуо је зицер Делетићу, али је Овусу био на правом месту и главом је спровео лопту у мрежу.
У 33. минуту Партизан је имао велику шансу преко Брашанца, његов ударац заустављен је на гол-линији, а само тридесетак секунди касније уследила је казна – нова контра гостију, Овусу је проиграо Делетића, који је идеално примио лопту и са ивице казненог простора послао је врло прецизно у доњи леви угао гола Шаранова (2:0). 
Навијачи црно-белих нису били задовољни, током првог полувремена викали су “управа, напоље!“ и “пустите нас ми да играмо“, а играчи су већ на полувремену били ’на рапорту’. 
То као да их је пробудило, пошто су у другом полувремену црно-бели били опрезнији у одбрани и ефектнији у нападу. Почело је од 53. минута – Михајловић је одлично центрирао са леве стране, голман гостију био је очајно постављен, а Влаховић је главом спровео лопту у мрежу. 
Партизан је наставио да напада, а у 65. минуту дошао је и до изједначења – Бандаловски је добро дриблао по десној страни и вратио је лопту на ивицу казненог простора, а ударас Саше Илића завршио је после одбитка у мрежи. 
Шест минута касније после промашене велике шансе гостију, Партизан је муњевито организовао контру, Михајловић је правовремео одложио лопту за Илића, који погађа за 3:2. 
Меч је тада одлучен, Радник је остао без снаге, а Партизан је привео меч крају. Извор: Б92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА