Најновије

Погледајте које су нове промене на Фејсбуку

Фејсбук је одлучио да промени одређене ствари у приказивању постова на NewsFeed-у. Наиме, нови алгоритам ће корисницима пласирати више ствари у вези пријатеља, а мање постова од компанија, организација и медија.
Фејсбук (Фото: pixabay.com)

Фејсбук (Фото: pixabay.com)

Једна од промена је та да ће корисници популарне друштвене мреже сада у NewsFeed-у моћи да узастопно виде постове од једне исте особе или странице. Претходни алгоритам је то спречавао. Овом променом ће Фејсбук омогућити приказивање више садржаја корисницима који не виде превише ствари на свом NewsFeed-у. Најпопуларнија друштвена мрежа на свету ће такође почети да поставља приоритете на садржаје који постављају пријатељи. То значи да ћемо ускоро виђати више фотографија, видео снимака, статуса и линкова наших пријатеља, стоји у саопштењу Фејсбука. Челници компаније напомињу да ће корисници и даље моћи да прате вести и новости огранизације и страница до којих им је стало. Лајковање ће такође доживети одређене промене. Наиме, сада се више неће појављивати постови о томе шта су ваши пријатељи лајковали или коментарисали. – Овакви постови ће се појављивати на дну NewsFeed -а или их уопште неће бити. Ове промене би и те како могле да утичу на смањење посета страница компанија и медијских кућа које Фејсбук користе за оглашавање. Да ли ће тако и бити видећемо, а новитети ће свим корисницима бити омогућене у наредним недељама.
Прочитајте још:МАЛИ ФЕЈСБУК ТРИКОВИ: Како да окренете текст наопако или да пошаљете своју слику као смајли (ВИДЕО)Преко Гугла сада можете да нађете изгубљени телефон. Ево како
Извор: businessinsider.com, Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА