Најновије

МИЛУТИН МРКОЊИЋ ОТВОРЕНО: Баш сам изненађен и увређен Вучићевом изјавом!

БЕОГРАД - Почасни председник СПС Милутин Мркоњић није могао да држи језик за зубима, што му је више пута „саветовао“ Ивица Дачић, већ је одговорио на изјаву премијера Александра Вучића да никад није веровао у Дачићеву лојалност.

Милутин Мркоњић (Фото: Јутјуб)

Мрки су те речи коалиционог партнера веома тешко пале, па је наставио фајт с напредњацима.

- Изненађен сам изјавом председника СНС и Владе Републике Србије Александра Вучића у којој помиње и мене међу онима из СПС од којих је, како каже, „слушао увреде“. Изненађен сам, па и увређен, јер то једноставно није истина. Не само да Вучића никад лично нисам вређао, већ сам га својевремено, на иницијативу Слободана Милошевића из Хага, чак и предложио за кандидата за градоначелника Београда на изборима 2003. године. Милошевић је исте године предложио и Шешеља на изборима за председника државе. Толико о лојалности социјалиста - рекао је Мркоњић.

Он каже да је владајућу структуру критиковао само из добрих намера.

- Ако сам икад критиковао неког из владајућег естаблишмента, никад то нисам чинио из политичких побуда и притом сам увек био добронамеран. Тако треба схватити и неке моје критике попут помињања Прокопа, пута са још свежим рупама у асфалту и тако даље. Али хајде да не буде баш све без политике. Вучић је, како је пренео Курир, рекао и да је „Слободан Милошевић направио две неопростиве грешке“... То је просто немогуће. Па он је био безгрешан! - револтиран је Мркоњић.

Подсећања ради, Вучић је изјавио да никад није веровао Дачићу. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА