Најновије

ИНТЕРНАЦИОНАЛНИ СЕМИНАР: Таи Чи Чуан и Вокалне енергетске технике

”Jean Paul Duchen” одржаће 22. априлa ​уводно предавање УК Пароброд​, Капетан Мишина 6, Дорћол​, Београд
Вокалне технике за покретање виталне енергије ретко подучаване технике познате далеко источним културама вековима као метод за постизање енергетске регенерације и психофизичке уравнотежености. 
Оне су један од најефикаснијих начина покретање енергије у телу, имају снажан утицај на здравље, унутарашњу равнотежу и ниво перцепције и свести.
Ове технике се могу користити као превенција у испољавању здравствених проблема и као метод за покретање ревитализације организма.
Таи Чи Чуан је стара кинеска енергетска вештина коју карактеришу стилизовани борбени покрети. Покрети се изводе у ритму дисања и свесним вођењем енергије у телу. 
Овим вежбањем разгибавамо зглобове, развијамо дубоко дисање, опуштамо мишиће и нервни систем, и подстицемо рад свих виталних функција. Развија се снага и гипкост, концентрација и унутрашњи мир.
Школа унутрашњег пута “Умећа чија” је интернационална школа, основана 1988. године у Белгији.
Данас постоји у двадесетак земаља света. 2014. године, у Београду је отворен огранак школе Умеће Чија у УК Пароброду где се одржавају редовни часови и семинари.
Семинар је отворен за почетнике и напредније вежбаче. Број места је ограничен. Информације на мејл umece.chija@gmail.com ИЗВОР: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА