Најновије

МЕКАЛИСТЕР ЧЕСТИТАО ВУЧИЋУ ПОБЕДУ: Поздрављам демократски дух српског народа!

Известилац Европског парламента за Србију Дејвид Мекалистер честитао је данас Александру Вучићу и Српској напредној странци на победи на парламентарним изборима у Србији и поздравио "демократски дух српског народа".

Дејвид Мекалистер (Фото: Википедија)

"Србија игра кључну улогу у обезбеђењу стабилности на Западном Балкану. Конструктиван приступ премијера Вучића односима са суседним земљама је омогућио значајан напредак како у регионалној сарадњи, тако и у блискијим односима са Европском унијом", наводи се у саопштењу Мекалистера.
Са новим подстицајем у виду тако значајног броја гласова, Србија сада може да се фокусира на даље јачање владавине права, борбу против корупције, реформу јавне администрације, увођење економских реформи и гаранцију медијских слобода, како би се Србија још више приближила Европској унији, навео је известилац ЕП за Србију.
"Европа се суочава са изазовним временима. Глас Србије има улогу у дефинисању будућности нашег континента. Радујем се наставку блиске сарадње са парламентом и владом у Београду", истакао је Мекалистер. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА