Најновије

СКОРО ПОЛА БЕОГРАДА ЋЕ ОСТАТИ БЕЗ ВОДЕ: Ево када тачно

Јавно комунално предузеће “Београдски водовод и канализација” од среде у 7 сати до четвртка у исто време изводиће неодложне радове на производном погону “Макиш“, саопштило је ово предузеће.

Чесма (Фото: Pixabay)

Унапређење технолошког процеса прераде воде и смањење трошкова производње главни су разлози престанка рада погона “Макиш” у овом периоду. “Београдски водовод” ће се трудити да радови на главном производном погону у што мањој мери утичу на редовно снабдевање водом, тако да ће се потрошачи снабдевати из резервоара београдског водоводног система, који ће бити максимално попуњени.
Без воде ће остати потрошачи у следећим насељима: општина Палилула: Крњача, Котеж, Овча и Борча; општина Раковица: у близини зграде градске општине, као и Улица патријарха Димитрија са околним улицама; општина Чукарица: Жарково, Железник, Умка, Остружница, Рушањ, Сремчица и Велика Моштаница; општина Сурчин: Прогар, Јаково и Петровчић и општина Вождовац: Рипањ, Степашиновац, Зуце, Траншпед, Орловица, Липар, Чаршија, Феропласт, Врчин, Пиносава, Бели Поток и торањ Авала.
Потрошачи у свим осталим деловима Београда могу осетити умањен притисак, а од среде у 14 сати до четвртка у 7 часова могу имати и повремене прекиде у снабдевању водом.
Брзина потрошње воде из резервоара “Београдског водовода” зависи искључиво од понашања потрошача. Зато из овог предузећа моле грађане да воду користе што рационалније, само за најосновније потребе и да избегавају коришћење апарата који су осетљиви на промену притиска воде (као што су веш машине и машине за судове).
За приоритетне потрошаче обезбеђене су и цистерне с водом за пиће.
Све додатне информације могу се добити у Контакт центру ЈКП “Београдски водовод и канализација” на број телефона 3606-606, као и на веб-адреси www.bvk.rs. Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА