Најновије

ЧИСТКА У ФСС: Србија опет без селектора, отишао и Саво!

Радован Ћурчић више није селектор фудбалске репрезентације Србије, објављено је на сајту Фудбалског савеза.

Радован Ћурчић( Фото:Јутјуб)

Чланови Одбора за хитна питања на седници су донели одлуку о споразумном раскиду уговора о са Ћурчићем.
“ФС Србије се Радовану Ћурчићу захваљује на свему урађеном у претходном периоду, како у младој тако и у А репрезентацији наше земље, желећи му много успеха у даљој каријери“, наводи се на сајту.
На истој седници Саво Милошевић поднео је оставку на место директора А репрезентације Србије. Милошевић је недавно демантовао да ће Ћурчић бити смењен. 
Такође, донета је и одлука да се за 20. мај закаже изборна седница Скупштине ФСС. Седница ће бити одржана тог дана са почетком у 12.00 сати у просторијама Спортског центра ФС Србије. На тој седници биће изабран председник ФС Србије и руководство ФС Србије за наредни четворогодишњи мандатни период. 
Радован Ћурчић (44) преузео је А тим 2014. године као наследник Дика Адвоката и није успео да избори пласман на Европско првенство предстојећег лета. 
Требало је да води селекцију и у наредном квалификационом циклусу, али од тога неће бити ништа – као најозбиљнији кандидат за његовог наследника спомиње се Славољуб Муслин. 
Ћурчић је претходно био асистент у стручном штабу репрезентације, као и вршилац дужности селектора, а предводио је и младу селекцију, Јавор и Борац.  Извор:Б92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА