Најпознатији светски кувар, чувени Џејми Оливер, покренуо је едицију практичних књига рецепата које су инспирисали сјајни кувари, пекари и посластичари који свакодневно деле своја искуства са милионима људи широм света путем Џејмијевог канала Фуд Тубе.
Керијен Данлоп била је међу Џејмијевим првим ученицима у ресторану Фифтеен. Кување је од тада њена професија, али и лична пасија у којој ужива у свом породичном дому. Њена страст према доброј, једноставној храни приступачних цена исијава са сваке стране ове практичне књиге.
Чак и ако мислите да не знате да кувате, овај кувар ће вам открити да то није тешко научити. Довољно је да савладате пет рецепата, након чега ћете стећи довољно самопоуздања да почнете да експериментишете с њима и учините их својим. Керијен вам нуди сјајне идеје које ће вам омогућити да баш међу њима откријете тих пет својих.
Извор:Правда/Марија Гојковић