Најновије

Тихо мучила своје муке, тајну понела у гроб: Све трагедије из живота Јелене Марјановић

Трагични јунак је личност која страда без сопствене кривице, он доноси исправне одлуке и чини добра дела, али га према његовом крају води сама судбина.

Јелена Марјановић (Фото: Фејсбук)

Тешко да би се икако другачије могао објаснити ужасни крај животног пута Јелене Крсмановић Марјановић, талентоване певачице и одане ћерке, супруге и мајке, чије је беживотно тело након краће потраге пронађено на насипу у насељу Црвенка, у Борчи.
Осумњичени, обдукција и сви други детаљи истраге ишли су својим током, али паралелно с њима текла је река суза која није имала везе са самим чином убиства, већ са неправедним крајем особе која ничим то није заслужила.
Јелена Крсмановић рођена је 1983. у Београду и већ као осмогодишњакиња показивала је велики таленат за музику. Они који су одрастали с њом кажу да је стално певала, а већ са тринаест година и широка јавност упознала се с њеним карактеристичним гласом кад је први пут наступила у Звездама Гранда, као најмлађа учесница.
Свој први албум издала је 2002. године и то је био наговештај једне блиставе каријере. Неки су је чак називали наследницом Светлане Цеце Ражнатовић, али онда је судбина почела сурово да се поиграва с њеним животом.
Прво јој је преминуо отац за ког је била изразито везана. Он јој је био кључна подршка у каријери и приватном животу, па је млада певачица одједном остала без тла под ногама. Повукла се са јавне сцене, а тек деценију касније, кад је коначно смогла снаге да настави да се бави музиком, проговорила је о тим тренуцима у једном интервјуу:
"То ме је тотално дотукло и убило. После тога нисам имала снаге да наставим. Он је водио моју каријеру, био је моја снага. Нико није смео прстом да ме пипне... Када је отишао, све се угасило. Сада када сам се вратила на сцену, осећам да је и мој тата срећан, где год да је", рекла је тада Јелена.
Годину дана након смрти оца, Јелена је изгубила и стрица, који је након братовљевог одласка преузео на себе бригу о његовој ћерки.
Удала се 2010. године за композитора и аранжера Зорана Марјановића, с којим је добила ћерку Јану (5), а њен супруг је из претходног брака већ имао сина. Иако је свима у њиховом блиском окружењу овај брак деловао као да је пун љубави, Јелена је мучила своје муке.
Кад је сазнала да јој је мајка оболела од малигног тумора, у потпуности је на себе преузела бригу о њој. Растрзана између посла, бриге о детету и болесној мајци, ипак се никад није жалила. Чак је наступала и на добротворним концертима како би помогла угроженој деци. Само је једном, после стричеве сахране, имала чудан разговор са својом стрином:
"Прошле године, после сахране мог мужа, причале смо у колима. На мој коментар да сам ја следећа, одговорила ми је: Ниси ти, ја сам", испричала је Јеленина стрина.
Да ли су такве речи биле тек последица незахвалних животних околности у којима се нашла или је Јелена нешто наслућивала, остаће велика тајна коју је певачица понела са собом у гроб.
Њена блиска пријатељица Нада Топчагић тврди да је њена млађа колегиница последњих дана била ужурбана око заједничке дуетске песме коју је требало да сниме, баш као да је осећала скори крај:
"Сећам се да смо до три ујутро седеле у студију док је ћеркицу држала у наручју. Она као да је предосетила да ће умрети. Звала ме је пре неколико дана и пожуривала с премијером. Упорно је инсистирала на томе, а иначе није била таква да запне за нешто, рекла је Нада.
Ипак, најтрагичније речи о судбини Јелене Крсмановић изговорила је њена петогодишња ћерка Јана, која је данима након мајчине смрти понављала: Вратите ми моју маму, хоћу да се играм с њом.
Извор: Стори

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА