Најновије

ЖУРКА БЕЗ ГОСТИЈУ: Звезда против Чуке за оверу титуле без "делија"

Фудбалери Црвене звезде угостиће Чукарички у среду у 18 часова, што је прилика да се озваничи освајање шампионске титуле у Суперлиги. То ће се десити без присуства публике, ако не овај пут, онда готово извесно у наставку, а казна "покрива" и наредне утакмице на стадиону "Рајко Митић".

Навијачи Црвене звезде(Фото:Јутјуб)

Црвено-бели су практично у децембру већ једну руку ставили на трофеј, а другом ће га чврсто приграбити без сведока. Тим Миодрага Божовића могао је себи да дозволи и луксуз малог опуштања у пролећном делу, поједини мечеви одиграни су уз комбиновање поставе и већу ротацију, док се Чукарички "наоштрио" да заузме друго место испред Партизана.
"Брђани" су везали шест победа, управо црно-беле су и савладали пре неколико дана са 2:1, чиме су потврдили одличну форму. Покушаће да искористе ситуацију и на стадиону "Рајко Митић", иако им је Звезда незгодан ривал.
На старту јесењег дела, Звезда је у Љутице Богдана тријумфовала са 3:1, на Бановом Брду је у канонади са 7:2 нанела болан пораз ривалу.
"Имамо прилику да победом у овом мечу и званично постанемо прваци, и то у лиги која траје три, четири године. Били смо први прошле године, али још увек нисмо прваци. Поштујемо Чукарички, међутим свесни смо каква нам се прилика указује. Једино остаје жал што ћемо да играмо пред празним трибинама, што је ново искуство за нас, јер се први пут са тиме сусрећемо ове сезоне. Чукаричком ће сигурно бити лакше, јер ми нећемо имати навијаче уз себе", рекао је Божовић, ком је колега Милан Лешњак указао велико поштовање.
''О противнику могу да кажем само све најбоље. Народски речено брутални су били у овом првенству. То показују и бодови. Изузетно доминантни. Најбољи клуб код нас, не треба трошити речи. Тренер који их је фантастично водио од почетка. Чека нас тешка утакмица. Кад причамо о нашим предностима, можда је питање колико ће играчи Звезде бити мотивисани за овај меч. Кад је реч о предностима Звезде, њихови играчи су свежији, нису играли за викенд. Имају веома квалитетан тим, најбољег тренера у лиги, што је показао у првенству. Мислим да ће бити добар меч. Жао ми је што неће бити публике. Нећемо се бранити и надам се да нећемо проћи као у прошлом сусрету. Потрудићемо се да будемо што је могуће бољи са играчима на које можемо да рачунамо", поручио је Лешњак.
Звезда ће напасти без првог стрелца Уга Вијеире, док ће највећа опасност по Дамира Кахримана бити Андрија Павловић. Извор:Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА