Најновије

ОВО МОЖЕ САМО У СРБИЈИ! Сајам погребне опреме отвара се тортом у облику ковчега!

Сандуци, надгробна обележја, урне, венци, специјална возила и друга погребна опрема биће представљени на Сајму који се организује на Нишком сајмишту од 15. до 17. априла.

Сајам погребне опреме (Фото: Јутјуб)

Први сајам погребне и пратеће опреме у Нишу биће отворен у 11 сати и то, како кажу организатори, излагањем велике торте у облику ковчега.
Према речима организатора сајма, он је пре свега намењен мањим продавцима погребне опреме који ће моћи да се упознају са понудом и остваре контакт са произвођачима.
- То је пословни сајам, није замишљено да људи дођу и бирају сандуке, мада наравно сви могу да га посете. Чујем има заинтересованих - каже један од организатора Братислав Бојковић.
На Сајму ће свој штанд имати и Национална служба за запошљавање, јер су произвођачима погребне опреме потребни столари, каменоресци, лимари, као шнајдери - каже Бојковић. Улаз на Сајам је слободан за све заинтересоване.
Најављује да се очекује преко 20 излагача из целе Србије, као и да ће једно од погребних предузећа представити два аутомобила за превоз покојника вредности око 400.000. Каже да ће бити изложен такозвани социјални програм, односно јефтинија опрема, као и ексклузивна опрема, пишу Јужне вести.
Један од организатора Дејан Тасић објашњава да је идеја за одржавање Сајма произашла из чињенице да, како истиче, на југу има највише произвођача погребне опреме у целој земљи. Иначе, у Новом Саду се већ 11 година одржава Међуродна изложба погребне опреме.
Извор: Јужне вести

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА