Најновије

КОСАЧЕВ: Јединствена Русија подржава СНС и СНП, али се Русија не меша у кампању

БЕОГРАД - Јединствена Русија подржава Српску напредну странку (СНС) и Српску народну псртију (СНП), изјавио је Константин Косачев, председник Спољнополитичког одбора Савета Федерације Русије.

Константин Косачев (Фото: Јутјуб)

Упитан о ванредним парламентарним изборима у Србији, Косачеов је оценио да предизборна кампања, колико види, протиче у нормалним условима, у складу са законом.

"Наравно, има пуно емоција, доста скандала, али то је апсолутно нормално, дешава се у свакој земљи, нажалост", рекао је Косачев, који је "сигуран да ће ванредни избори у Србији бити одржани како треба, да резултати неће потпадати под сумњу".

"Русија се ни на који начин не меша у кампању, али руске партије, што је нормално, имају сарадњу са српским, и у том духу исказују неке симпатије према својим партнерима", нагласио је Косачев. "Могу да говорим само у име партије којој припадам, а то је Јединствена Русија. Ми смо, не у контексту ових избора, већ раније, потписали споразум са СНС и СНП", подсетио је Косачев, коме је драго што те две партије сарађују и што су формирале предизборну коалицију.

"Ми, понављам, као партија, подржавамо те две странке", закључио је Косачев. Извор: Фонет

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА