Најновије

Јовановић: Стаћемо на пут Шешељевој политици

Лидер ЛДП Чедомир Јовановић изјавио је данас да лидеру радикала Војиславу Шешељу и његовој политици екстремизма и национализма није место у 2016. години реагујући на његову изјаву да би држава могла да се нагоди и помилује Звездана Јовановића и Милорада Улемека Легију, под условом да кажу све што знају о убиству Зорана Ђинђића.

Чеда Јовановић (Фото: ЈуТјуб)

БЕОГРАД - Лидер ЛДП Чедомир Јовановић изјавио је данас да лидеру радикала Војиславу Шешељу и његовој политици екстремизма и национализма није место у 2016. години реагујући на његову изјаву да би држава могла да се нагоди и помилује Звездана Јовановића и Милорада Улемека Легију, под условом да кажу све што знају о убиству Зорана Ђинђића.
"Све ћемо учинити да му станемо у овој кампањи на пут, да станемо на пут његовој намери да помилује Легију пошто нам Легија поклони своју истину, којом су се бавили сви судови ове земље, проценивши је на такав начин да је осуђен на максималну затворску казну", рекао је Јовановић, саопштила је ЛДП.
Јовановић је оценио да је Србија била најнесрећније европско друштво када се Шешељ бавио политиком и када је Шешељева политика од Србије  направила "светску срамоту и бруку". 
"Он један дан пали заставу Европе, други дан прети Хрватској, трећи дан би Легију на слободи, а четвртог дана ћемо се пробудити сви заједно и видети да смо изгубили своју земљу", рекао је Јовановић и додао да се не сме дозволити враћање 90-их година и да је Србија 2012. гласала и дала другима дала право да воде земљу. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА