Најновије

КАД ОНА ЖЕЛИ СЕКС У ТРОЈЕ: Препознајте ове знаке!

Ако је секс утроје и ваша највећа фантазија, послушајте савете секс експерта Крис Максвел Роуз, која открива како можете да препознате да и ваша девојка жели исто што и ви.

Секси (Фото: ЈуТјуб)

Пре него што чак и размотрите опцију тројке, требало би да направите мале кораке. На тај начин видећете њену реакцију и евентуални интерес за тако нешто. „Било да је у питању испробавање нових секси играчака или уживање у сексу на отвореном, окушајте се у новим секси авантурама у којима ћете уживати само вас двоје пре него што доведете трећу особу у постељу“, каже Роуз.

Спремна је да открије своје фантазије

„Први корак ка могућности секса утроје је отворен разговор који ће подразумевати и експлицитне детаље. Испричајте једно другом своје фантазије и откријте да ли се ваши афинитети поклопају. Уколико није спремна да прича о својим диртy детаљима, вероватно није спремна за тај корак“, открива Роуз.

Жели да гледа филмове за одрасле

„Не воле све жене порно филмове, али ако ваша партнерка понекад заједно са вама гледа ове садржаје, постоје добре шансе да је спремна на тројку“, каже Роуз.

Пустите партнерку да изабере садржај и дајте јој секси плејлисту, а онда разговарајте о томе што сте гледали. Тако ћете јасно препознати њене сексуалне тенденције, али и нове идеје које могу унапредити ваш сексуални живот.

Жели малим корацима ка сексу у троје

Уместо да одмах доведете трећу особу у свој кревет, Роуз сугерише да експериментишете мањим корацима (гледање порно филмова, дељење фантазија, шта год) који ће вам помоћи да заједно пронађете своју комфорну зону без ризиковања целе везе.

Ужива у сексу

За сјајну тројку је потребно троје људи који обожавају секс. То не значи да ваша партнерка треба да има вишеструке оргазме током секса и да буде прави акробата у кревету, већ да истински ужива у додирима, сензуалности и узбуђењу које настаје током сексуалног односа.



Поседује сексуално самопоуздање

Многе жене имају проблема са сексуалним самопоуздањем, па свака осуда или критика по питању секса удаљиће вас од намере да имате секс утроје. Жене које имају самопоуздања у кревету воле своје тело када су наге, немају проблем да покажу осећања и спремне су да експериментишу што је супер подлога за увођење трећег партнера у сексуални живот.

Не такмичи се са другим женама

Уколико се ваша партнерка уплаши присуства друге жене и почне да се осећа лоше због тога што је сматра лепшом и привлачнијом, доћи ће до непотребног такмичења и тензија током секса, што ће се лоше одразити на ток ваше омиљене фантазије.

Воли флертовање

Уколико она не може да поднесе да вас гледа како флертујете са другим женама, заборавите на тројку. Али ако се обоје узбудите гледајући једно друго како флертујете са другим људима, то су добри сигнали да ће и током тројке ствари ићи онако како планирате. Секс у троје је и њена фантазија

Најбољи знак њене спремности за тројку је чињеница да је то и њена фантазија. Убеђивање и приморавање углавном не успевају, зато је питајте јасно шта мисли о овој идеји.  Извор: Менсхелт

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА