Најновије

ЈуТјуб има апликацију за слање порука

Модерна комуникација између људи путем мобилних телефона пре или касније се дотакне неког занимљивог видеа који је неко видео на ЈуТјубу.

Фото: wall321

Раније када сте хтели некоме да покажете видео морали сте да напустите апликацију у којој сте причали са пријатељем, одете на ЈуТјуб, копирате УРЛ или притиснете подели. Укратко, велики напор. 
”Wired” је сазнао да ЈуТјуб жели да елиминише тај напор корисника па ће у своју мобилну апликацију интегрисати могућност слања порука. Могућност слања порука постала је доступна мањем броју корисника у среду, а они имају могућност позивања других пријатеља у разговор. Корисници ће тако моћи међусобно да разговарају унутар мобилне апликације ЈуТјуб и моћи ће и да одговарају видео снимцима једни другима. 
“Опција је развијена под хипотезом да би таква опција резултовала већим дељењем видеа’, рекао је ”Shimirit Ben-Yair”, директор за управљање производима у ЈуТјубу. 
Није да ЈуТјубу треба помоћи, будући да су још увек водећа платформа за гледање видеа. Само на мобилним телефонима остварују већу гледаност у кључној, 18-49, демографској групи од било које кабловске мреже. Корисници данас у просеку на ЈуТјубу проводе 40 минута гледајући разне садржаје, а тих корисника има више од једне милијарде. Међутим, није да су без конкуренције. 
”Facebook” и ”Snapchat”  агресивно нападају YоуТубе желећи да му одузму део публике тако да је сваки потез који ће осигурати да корисници неће напустити њихову апликацију у овом тренутку неопходан.

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА