Најновије

ЈЕЛЕНИНА ЈЕТРВА ПОД ЛУПОМ ИНСПЕКТОРА: Полиција испитује њен однос са убијеном певачицом

БЕОГРАД - Јетрва убијене Јелене Марјановић, Милка Марјановић, налази се под истрагом јер је била у лошим односима са брутално убијеном певачицом.

Јелена Марјановић (Фото: Јутјуб)

Наиме, певачица се пред смрт пожалила једној блиској пријатељици да више не може да издржи живот под истим кровом с њом, међутим није рекла због чега.

Инспектори су саслушали Милку, а сада раде на утврђивању колико је озбиљан био њихов сукоб. Они такође проверавају и колико би њихов лош однос могао да има везе са овим суровим злочином.

– Један од сведока близак породици Марјановић рекао нам је да добро проверимо у каквим су односима биле Јелена и јетрва Милка. Напоменуо нам је да је између њих две било много зле крви и да се ради о веома запетљаним породичним односима у које су наводно укључени и њихови мужеви, браћа Зоран и Милош – каже саговорник из истраге, па додаје:

У међувремену, још неколико људи из Борче, али и пријатеља породице Марјановић, указало је да се супруге браће Марјановић нису подносиле.

Јеленина блиска пријатељица је открила да јој се певачица неколико пута пожалила на јетрву.

– Јелена ми се, непосредно пре него што је убијена, често жалила на супругу свог девера Милоша. Дословце ми је рекла да не може више да живи с Милком у истој кући и да јој је јасно да она има нешто против ње. Када сам је питала да ми појасни о чему се ради, само је одмахнула руком и рекла: "Пусти, причаћу ти, није сад време…" Недуго затим је убијена и никада није стигла да ми исприча због чега се свађала са јетрвом – рекла је другарица Јелене Марјановић.

Певачицина пријатељица се осврнула и на приче које се протежу по Борчи да је Милка била љубоморна на Јелену јер је сумњала да нешто постоји између ње и њеног супруга Милоша.

– Појавио се трач у Борчи да је Милка оптуживала Јелену да има нешто с њеним мужем. Знам и за ту причу да су њихови односи у породици, пре свега мислим на оне емотивне, били веома компликовани и неуобичајени. Међутим, сама Јелена ми никада није помињала ништа слично томе – рекла је она. Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА